НАСА казаха истината за извънземните. От космическата агенция проговориха и

...
 
НАСА казаха истината за извънземните. От космическата агенция проговориха и
Коментари Харесай

НАСА разкри истината за извънземните! (От агенцията проговориха и за феномена в Мексико)

 

НАСА споделиха истината за извънземните. От галактическата организация проговориха и оповестиха, че за 9 месеца са ревизирали повече от 800 случая, само че истината е повече от разочароваща. " Няма строго научни доказателства за наличието на извънземни и повече от 98% от случаите могат да получат напълно логическо пояснение. Едва два до пет случая са сложни за обяснение, само че даже и за тях няма доказателства, че в действителност са свързани с извънземни форми на живот. Единствено може да се каже, че там се случва нещо необичайно, или се следят дейности, които са сложни за пояснение ", гласи заключението на комисията.

Те бяха безусловно безпощадни и към международния феномен, който през днешния ден оповестиха от Мексико. Според управляващите в Мексико сити, при разкопки край Перу са открити скелети на същества, които наподобяват на героя на Спилбърг от " Извънземното " и зелените човечета. Съществата са с три пръста, тесни тела, нямат хранопровод и са със странни лица. Според учените става въпрос за странни създания, които са потвърдено с извънземен генезис и вътрешностите им са от метал и яйца, а не от биологична тъкан. И също така те нямат общо с хуманоидите.

От НАСА отвръщат, че изказванията за проучвания и разбори не са оповестени на никое място в съществени научни списания и няма доказателства, че са правени щателни проучвания върху въпросните екземпляри. И показаха подозрения, че става въпрос за мистификация.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР